Kedokteran Barat

  • Analgesic High Quality Paracetamol Infusion 1g/100ml

    Analgesik Kualitas Tinggi Paracetamol Infus 1g/100ml

    Obat iki digunakake kanggo nambani rasa nyeri sing entheng nganti sedheng (saka ngelu, menstruasi, nyeri untu, nyeri punggung, osteoarthritis, utawa nyeri selesma/flu) lan nyuda mriyang.Ana akeh merek lan bentuk acetaminophen sing kasedhiya.Waca instruksi dosis kanthi teliti kanggo saben produk amarga jumlah acetaminophen bisa uga beda ing antarane produk.Aja njupuk acetaminophen luwih saka dianjurake.(Deleng uga bagean Warning.)