Produk Tape

Pita medis alus lan entheng, lan nduweni viskositas sing apik.Bisa pas karo bagean tatu saka patients.Tape adhesive medical nduweni fungsi tetep kanggo nyegah sugih tatu saka Mudhun sawise klamben.
Pita PE, Aperture zine oxide plester, zine oxide adhesive tape, non woven tape lan sutra tape sing umum tape medical.
Sugeng rawuh, kita bakal menehi layanan profesional lan tape medis sing berkualitas tinggi.
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2