Produk Bandage

  • 100% Remarkable Quality fiberglass orthopedic casting tape

    100% kualitas luar biasa fiberglass ortopedi casting tape

    Deskripsi Produk Deskripsi Produk: Bahan: fiberglass/poliester Warna: merah, biru, kuning, pink, ijo, ungu, dll Ukuran: 5cmx4m , wektu cendhak, fitur ngecor apik.2) kekerasan dhuwur & bobot entheng 20 kaping hard tinimbang bandage plester;materi cahya lan nggunakake kurang saka plester bandage;Boboté plester 1/5 lan jembaré plester 1/3, sing bisa nyuda ...
  • Factory made waterproof self printed non woven/cotton adhesive elastic bandage

    Pabrik digawe anti banyu dicetak dhewe non woven/katun adhesive bandage elastis

    Deskripsi Produk Perban elastis adesif digawe dening mesin profesional lan tim.100% katun bisa njamin kelembutan lan keuletan produk.Daktilitas unggul ndadekake bandage elastis adesif sampurna kanggo nutupi tatu.Sesuai karo syarat pelanggan, kita bisa ngasilake macem-macem bandage elastis adesif.Deskripsi Produk: Item perban elastis perekat Bahan non woven/katun warna Biru, merah, ijo, kuning dll Lebar 2,5cm*5cm,7,5c...
  • Medical sterile high absorbency compress conforming 3″ x 5 yards gauze bandage roll

    Kompres serap tinggi medis steril sing cocog karo gulungan perban kasa 3 "x 5 yard

    Spesifikasi Produk Pembalut kasa yaiku bahan kain tenunan sing tipis sing dilebokake ing sadhuwure tatu kanggo njaga supaya udhara bisa nembus lan ningkatake penyembuhan. Bandage iki minangka jinis sing paling umum lan kasedhiya ing pirang-pirang ukuran.Benang katun 1.100%, daya serap dhuwur lan alus 2. benang katun 21, 32, 40 3. bolong 30 × 20,24 × 20,19 × 15… 4. dawane 10m, 10yd .. .
  • medical non sterile compressed cotton conforming elastic gauze bandages

    medis non steril kompres kapas sing cocog karo perban kasa elastis

    Spesifikasi Produk Pembalut kasa yaiku bahan kain tenunan sing tipis sing dilebokake ing sadhuwure tatu kanggo njaga supaya udhara bisa nembus lan ningkatake penyembuhan. .Perban iki minangka jinis sing paling umum lan kasedhiya ing pirang-pirang ukuran.Produk pasokan medis kita digawe saka katun murni, tanpa impurities dening prosedur carding.Lembut, lentur, non-lining, non-iritasi ketemu CE, ISO, FDA lan s ...
  • Disposable medical surgical cotton or non woven fabric triangle bandage

    Katun bedah medis sing bisa digunakake utawa bandage segitiga kain non-anyaman

    1. Bahan: 100% katun utawa kain tenun 2. Sertifikat: CE, ISO disetujoni 3. Benang: 40′S 4. Mesh: 50×48 5. Ukuran: 36x36x51cm, 40x40x56cm 6.Paket: 1′s/plastik, 250pcs/ctn 7.Warna:Unbleached utawa bleached 8.With/tanpa safety pin 1.Bisa nglindhungi tatu, nyuda infeksi, digunakake kanggo ndhukung utawa nglindhungi lengen, dodo, uga bisa kanggo ndandani sirah, tangan lan sikil. klamben, kemampuan mbentuk kuwat, adaptasi stabilitas apik, suhu dhuwur (+40C) Alpine (-40 C) ora beracun, ora ana stimulasi ...
  • Medical white elasticated tubular cotton bandages

    Perban katun tubular elastis medis medis

    Ukuran Barang Kemasan Ukuran karton GW/kg NW/kg Perban tubular, 21's, 190g/m2, putih (bahan katun combed) 5cmx5m 72rolls/ctn 33*38*30cm 8.5 6.5 7.5cmx5m 48rolls/ctn 33*38.50cm 6,5 10cmx5m 36Rolls / CTN 33 * 38 * 30cmx5m 24Rolls / CTN 42 * 37 * 30cmx5m7 * 45 * 30cmx10m 40Rolls / CTN 54 *28*29cm 9.2 7.2 7.5cmx10m 30gulungan/ctn 41*41*29cm 10.1 8.1 10cmx10m 20gulungan/ctn 54*28*29cm 9.2 7.2 15...
  • Tubular elastic wound care net bandage to fit body shape

    Perban jaring perawatan tatu elastis sing cocog karo bentuk awak

    Bahan: Polimida + karet, nilon + lateks Jembar: 0,6cm, 1,7cm, 2,2cm, 3,8cm, 4,4cm, 5,2cm, lsp. ventilasi, sawise band aran nyaman, gerakan peserta bebas, sprain saka perangan awak, rubbing tissue alus, peserta dadi gedhe lan pain duwe peran luwih ing perawatan adjuvant, supaya tatu breathable, kondusif kanggo Recovery.2. Ditempelake ing sembarang wangun Komplek, cocok kanggo samubarang bagean saka care awak ...
  • Heavy duty tensoplast slef-adhesive elastic bandage medical aid elastic adhesive bandage

    Tugas berat tensoplast slef-adhesive bandage elastis bantuan medis elastis adhesive bandage

    Ukuran barang Kemasan Ukuran karton Perban perekat elastis berat 5cmx4.5m 1roll/polybag,216rolls/ctn 50x38x38cm 7.5cmx4.5m 1roll/polybag,144rolls/ctn 50x38x38cm 10cmx4.8m/ctn 10cmx4.8m/10cmx4.8m 72 gulungan/ctn 50x38x38cm
  • Surgical medical selvage sterile gauze bandage with 100%cotton

    Perban kasa steril selvage medis bedah kanthi 100% katun

    Selvage Gauze Bandage minangka bahan kain tenunan lancip sing dilebokake ing tatu supaya tetep ora kenceng nalika ngidini hawa nembus lan ningkatake penyembuhan. Bandage iki minangka jinis sing paling umum lan kasedhiya ing pirang-pirang ukuran.1.Wide sawetara panggunaan: Darurat sepindah lan siyaga ing perang.Kabeh jinis latihan, game, proteksi olah raga. Kerja lapangan, proteksi keselamatan kerja. Perawatan diri lan nylametake penyembuhan kulawarga ...
  • Disposable wound care pop cast bandage with under cast padding for POP

    Bandage pop perawatan tatu sing bisa digunakake kanthi bantalan ing ngisor kanggo POP

    1. Nalika bandage wis direndhem, gypsum sampah sethitik.Wektu curing bisa dikontrol: 2-5 menit (super fasttype), 5-8 menit (jinis cepet), 4-8 menit (biasane jinis) uga bisa adhedhasar utawa syarat pangguna wektu curing kanggo ngontrol produksi.2. Kekerasan, bagian bantalan non-load, anggere nggunakake 6 lapisan, kurang saka bandage normal 1/3 wektu pangatusan dosis cepet lan rampung garing ing 36 jam.3. Daya adaptasi sing kuat, suhu dhuwur (+40 "C) alpine (-40 'C) ora beracun, ...
  • Good price  normal pbt confirming self-adhesive elastic  bandage

    Rega apik pbt normal ngonfirmasi bandage elastis adesif

    Description: Komposisi: katun,viscose, polyester Bobot: 30,55gsm etc jembaré: 5cm,7.5cm.10cm,15cm,20cm;Panjang Normal 4.5m, 4m kasedhiya ing macem-macem dawa dowo Rampung: Kasedhiya ing klip logam lan klip band elastis utawa tanpa klip Packing: Kasedhiya ing macem-macem paket, Pengepakan Normal kanggo individu wis kebungkus aliran Fitur: clings dhewe, Kain polyester alus kanggo comfort sabar , Kanggo digunakake ing aplikasi sing mbutuhake cont...
  • Skin color high elastic compression bandage withlatex or latex free

    Perban kompresi elastis kanthi warna kulit kanthi bebas lateks utawa lateks

    Bahan: Polyester/katun;karet/spandex Werna: kulit entheng/kulit peteng/alami lan liya-liyane Bobot: 80g, 85g, 90g, 100g, 105g, 110g, 120g lsp. Lebar: 5cm, 7.5cm, 10cm, 15cm, 20cm dawa : 5m, 5yards, 4m etc Kanthi lateks utawa lateks free Packing: 1 roll / individu dikempalken Nyaman lan aman, specifications lan macem-macem, sawetara saka sudhut aplikasi, karo kaluwihan saka bandage sintetik ortopedi, ventilasi apik, atose dhuwur bobot entheng, banyu apik resistance, operasi gampang, keluwesan, wangun apik, bandage ...
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2