Kabar

  • disposable infusion set

    set infus sing bisa digunakake

    Iku consumables medical umum, Sawise perawatan aseptik, saluran antarane vena lan solusi tamba ditetepake kanggo infus intravena.Iku umume dumadi saka wolung bagean: jarum intravena utawa jarum injeksi, tutup protèktif jarum, selang infus, Filter medicine Cairan, aliran. aturan...
    Waca liyane
  • Vaseline gauze is also called paraffin gauze

    Vaseline gauze uga disebut paraffin gauze

    Cara Manufaktur Vaseline gauze kanggo rendhem Vaseline emulsion langsung lan roto-roto ing gauze, supaya saben medical gauze wis kebak direndhem ing Vaseline, supaya iku udan ing proses nggunakake, bakal ora ana adhesion secondary antarane gauze lan Cairan, apa maneh ngrusak sc ...
    Waca liyane
  • The 85th China International Medical Device Expo (CMEF)

    The 85th China International Medical Devi...

    Wektu pameran yaiku saka 13 Oktober nganti 16 Oktober.Ekspo kasebut kanthi lengkap nampilake papat aspek "diagnosa lan perawatan, keamanan sosial, manajemen penyakit kronis lan perawatan rehabilitasi" layanan kesehatan siklus urip kabeh.Super Union Group minangka perwakilan ...
    Waca liyane
  • Syringe

    Syringe

    Apa iku syringe?Syringe minangka pompa sing kasusun saka plunger geser sing pas karo tabung.Plunger bisa ditarik lan di-push ing tabung silinder sing tepat, utawa tong minyak, ngidini syringe narik utawa ngusir cairan utawa gas liwat orifice ing ujung tabung sing mbukak.Kepiye carane ...
    Waca liyane
  • Breathing exerciser device

    Piranti latihan napas

    Piranti latihan napas minangka piranti rehabilitasi kanggo ningkatake kapasitas paru-paru lan ningkatake rehabilitasi pernapasan lan sirkulasi.Struktur kasebut gampang banget, lan cara panggunaan uga gampang banget.Ayo sinau carane nggunakake piranti latihan napas kanggo ...
    Waca liyane
  • Non rebreather oxygen mask with reservoir bag

    Masker oksigen non rebreather karo reservoir ...

    1. Komposisi tas panyimpenan Oksigen, T-jinis telung cara topeng oksigen medis, tabung Oksigen.2. Prinsip kerja Topeng oksigen jenis iki uga diarani topeng pernapasan ora ulang.Topeng kasebut nduweni katup siji-arah ing antarane topeng lan tas panyimpenan oksigen saliyane panyimpenan oksigen ...
    Waca liyane