Produk Non Woven

  • Non sterile non woven sponge

    Non steril non woven spons

    Spons Non-Woven iki sampurna kanggo panggunaan umum.Spons 4-ply, non-steril alus, alus, kuwat lan meh ora lint.

    Spons standar yaiku campuran rayon / poliester bobot 30 gram, lan spons ukuran plus digawe saka campuran rayon / poliester bobot 35 gram.

    Bobot sing luwih entheng nyedhiyakake panyerepan sing apik kanthi adhesi cilik ing tatu.

    Spons iki cocog kanggo panggunaan pasien sing terus-terusan, disinfeksi lan reresik umum.

  • Non sterile non woven sponge

    Non steril non woven spons

    Spons Non-Woven iki sampurna kanggo panggunaan umum.Spons 4-ply, non-steril alus, alus, kuwat lan meh ora lint.Spons standar yaiku campuran rayon / poliester bobot 30 gram, lan spons ukuran plus digawe saka campuran rayon / poliester bobot 35 gram.Bobot sing luwih entheng nyedhiyakake panyerepan sing apik kanthi adhesi cilik ing tatu.Spons iki cocog kanggo panggunaan pasien sing terus-terusan, disinfeksi lan reresik umum.