Produk Kasa

Fungsi utama gauze medis yaiku kanggo ngresiki tatu lan ngresiki noda getih saka tatu sajrone operasi.
Ana rong jinis kasa medis, siji yaiku kasa non steril lan liyane yaiku kasa steril.
Kasa medis sing dikemas kanthi cara Steril bisa digunakake langsung, dene gauze sing dikemas kanthi cara sing ora steril mung bisa digunakake sawise disinfeksi dening suhu dhuwur lan uap tekanan dhuwur utawa EO.
Bahan utama swab kasa medis yaiku kasa penyerap medis.Kasa medis bisa dipérang dadi pinggiran sing dilipat, pinggir sing ora dilipat, nganggo utawa tanpa sinar X.
Perusahaan kita wis ngasilake gauze medis luwih saka 20 taun, entuk CE, FDA, iso13485 lan sertifikasi liyane, lan produk kita wis diekspor menyang luwih saka 100 negara.
Yen sampeyan pengin tuku utawa takon spons kasa medis, swab kasa medis, perban kasa lan produk kasa liyane, hubungi kita.Kita minangka produsen profesional.
  • White consumable medical supplies disposable gamgee dressing

    Perlengkapan medis putih sing bisa digunakake nganggo dressing gamgee

    Deskripsi Produk Deskripsi Produk: 1.Bahan: 100% katun (Sterile lan Non steril) 2.Ukuran: 7*10cm,10*10cm,10*20cm,20*25cm,35*40cm utawa disesuaikan 3.Warna: Putih 4 Benang katun 21, 32, 40 5. Bolong 29, 25, 20, 17, 14, 10 benang 6: Bobot katun: 200gsm / 300gsm / 350gsm / 400gsm utawa disesuaikan 7. Sterilisasi: Gamma/EO gas/Steam 8.Tipe: non selvage/single selvage/double selvage Ukuran dan paket Model Kemasan Karton Ukuran 10*10cm steril 1pc/pack,10p...
  • medical high absorbency  EO steam sterile 100% Tampon Gauze
  • 5x5cm 10x10cm 100% cotton sterile Paraffin Gauze

    5x5cm 10x10cm 100% katun steril Kasa Parafin

    Deskripsi Produk Paraffin vaseline gauze dressing gauze paraffin saka pabrikan profesional Produk digawe saka gauze degreased medis utawa non-dirajut bebarengan karo parafin.Bisa lubricate kulit lan nglindhungi kulit saka retak.Iki digunakake sacara wiyar ing klinik.Description: 1. Vaseline gauze sawetara saka nggunakake, avulsion kulit, Burns lan scallds, extraction kulit, wounds korupsi kulit, ulcers wentis.2. Ora bakal ana benang katun sing tiba ing tatu.jaring kasa sing trep, kenthel lan obat tatu ...
  • Medical sterile high absorbency compress conforming 3″ x 5 yards gauze bandage roll

    Kompres serap tinggi medis steril sing cocog karo gulungan perban kasa 3 "x 5 yard

    Spesifikasi Produk Pembalut kasa yaiku bahan kain tenunan sing tipis sing dilebokake ing sadhuwure tatu kanggo njaga supaya udhara bisa nembus lan ningkatake penyembuhan. Bandage iki minangka jinis sing paling umum lan kasedhiya ing pirang-pirang ukuran.Benang katun 1.100%, daya serap dhuwur lan alus 2. benang katun 21, 32, 40 3. bolong 30 × 20,24 × 20,19 × 15… 4. dawane 10m, 10yd .. .
  • medical non sterile compressed cotton conforming elastic gauze bandages

    medis non steril kompres kapas sing cocog karo perban kasa elastis

    Spesifikasi Produk Pembalut kasa yaiku bahan kain tenunan sing tipis sing dilebokake ing sadhuwure tatu kanggo njaga supaya udhara bisa nembus lan ningkatake penyembuhan. .Perban iki minangka jinis sing paling umum lan kasedhiya ing pirang-pirang ukuran.Produk pasokan medis kita digawe saka katun murni, tanpa impurities dening prosedur carding.Lembut, lentur, non-lining, non-iritasi ketemu CE, ISO, FDA lan s ...
  • Newly CE Certificate Non-Washed Medical Abdominal Sterile Lap Pad Sponge

    Sertifikat CE anyar sing ora dicuci Medis Steril Lap Pad Spons

    Katrangan deskripsi produk 1. Werna: Putih / Ijo lan warna liyane kanggo pilihan sampeyan.2. Benang katun ukuran 21, 32, 40.3. Mesh saka 29, 25, 20, 17, 14, 10 thread.4. Nganggo utawa tanpa x-ray bisa dideteksi / x-ray tape.5. Nganggo utawa tanpa biru saka daur ulang katun putih.6.saben wisuh utawa ora sakabeheng.Spesifikasi 1. digawe saka katun murni kanthi daya serep lan alus.2. macem-macem ukuran lan jinis kanggo pilihan.3. benang katun 21s, 32s, 40s;jaring 22, 20, 18, 17, 13, 12...
  • CE Standard Absorbent Medical 100% Cotton Gauze Roll

    CE Standar Penyerap Medis 100% Katun Kasa Roll

    Deskripsi Produk Spesifikasi 1).Digawe saka 100% katun kanthi daya serep lan alus.2).Benang katun saka 32s, 40s;Mesh saka 22, 20, 18, 17, 13, 12 thread etc. 3).Super absorbent lan alus, macem-macem ukuran lan jinis kasedhiya.4).Rincian kemasan: 10 utawa 20 gulungan saben katun.5).Rincian pangiriman: Ing 40 dina sawise nampa pembayaran mudhun 30%.Fitur 1).Kita minangka produsen profesional gulungan katun katun medis sajrone pirang-pirang taun, supaya sampeyan bisa tuku kanthi aman.2).Produk kami...
  • Medical sterile high absorbency compress conforming 3″ x 5 yards gauze bandage roll

    Kompres serap tinggi medis steril sing cocog karo gulungan perban kasa 3 "x 5 yard

    Spesifikasi Produk Pembalut kasa yaiku bahan kain tenunan sing tipis sing dilebokake ing sadhuwure tatu kanggo njaga supaya udhara bisa nembus lan ningkatake penyembuhan. Bandage iki minangka jinis sing paling umum lan kasedhiya ing pirang-pirang ukuran.Deskripsi Produk 1. Item: Bandage Gauze 2. Material: Polyester utawa serat kaca 3. Ukuran: 2"x4YDS;3”x4YDS;4”x$YDS;5”x4YDS;6”x4YDS 4. W...
  • disposable medical sterile abdominal gauze swab 10cmx10cm

    swab kasa abdominal steril sekali pakai 10cmx10cm

    Swab gauze dilipat kabeh nganggo mesin.Benang katun 100% murni mesthekake produk kasebut alus lan lentur.Penyerapan sing unggul ndadekake bantalan sampurna kanggo nyerep getih apa wae eksudat.Sesuai karo syarat pelanggan, kita bisa ngasilake macem-macem bantalan, kayata lempitan lan mbukak, kanthi sinar x lan non x-ray. Bantalan sing cocog kanggo operasi.Detail Produk 1. Digawe saka 100% katun organik 2. Daya serap sing dhuwur lan sentuhan alus 3. Kualitas apik lan rega sing kompetitif 5. pinggiran lempitan ...
  • surgical medical absorbent non sterile 100% cotton gauze swabs blue 4×4 12ply

    Penyerap medis bedah non steril 100% katun kasa penyeka biru 4×4 12 lapis

    Swab gauze dilipat kabeh nganggo mesin.Benang katun 100% murni mesthekake produk kasebut alus lan lentur.Penyerapan sing unggul ndadekake bantalan sampurna kanggo nyerep getih apa wae eksudat.Sesuai karo syarat pelanggan, kita bisa ngasilake macem-macem bantalan, kayata lempitan lan mbukak, kanthi sinar x lan non x-ray. Bantalan sing cocog kanggo operasi.Detail Produk 1. Digawe saka 100% katun organik 2. Daya serap sing dhuwur lan sentuhan alus 3. Kualitas apik lan rega sing kompetitif 5. pinggiran lempitan ...