Produk katun

  • hot sale 100% combed medical sterile cotton povidone lodine swabstick

    Hot sale 100% combed medis steril katun povidone lodine swabstick

    Deskripsi Produk Swabstick povidone lodine digawe dening mesin profesional lan tim. Benang katun 100% murni njamin produk alus lan nyerep.Penyerapan unggul ndadekake swabstick povidone lodine sampurna kanggo ngresiki tatu.Deskripsi Produk: Bahan: 100% katun combed + plastik stik Bahan Utama: jenuh dengan 10% povidone-lodine, 1% lodine kasedhiya Tipe: Steril Ukuran: 10cm Diameter: 10mm Paket: 1 pc/kantong, 50 bags/box, 1000 bags/ctn ctn ukuran: 44x31x35 cm, 3 pcs/kantong, 25 bags/b...
  • Disposable 100% cotton white medical dental cotton roll

    Disposable 100% katun putih medical dental cotton roll

    Product Description Dental Cotton Roll 1. digawe saka katun murni karo dhuwur absorbency lan softness 2. duwe papat ukuran kanggo pilihan 3. paket: 50 pcs/pack, 20packs/bag Fitur 1. We are Produsèn profesional super absorbent katun medical nganggo muter kanggo 20 taun.2. Produk kita duwe pangertèn apik saka sesanti lan tactility, tau nambah sembarang aditif kimia utawa agen bleaching ing wong.3. Produk kita trep lan nyaman, utamane digunakake ing rumah sakit kanggo ngresiki tatu ...
  • jumbo medical absorbent 25g 50g 100g 250g 500g 100% pure cotton woll roll

    Penyerap medis jumbo 25g 50g 100g 250g 500g 100% katun wol gulungan murni

    Product Description Absorbent katun wool muter bisa digunakake utawa diproses ing macem-macem ana, kanggo nggawe bal katun, bandage katun, pad katun medical lan ing, uga bisa digunakake kanggo Pack wounds lan ing tugas bedhah liyane sawise sterilization.Iku cocok kanggo reresik lan swabbing wounds, kanggo aplikasi kosmetik.Ekonomis lan trep kanggo Clinic, Dental, Nursing Homes lan Rumah Sakit.Gulungan wol katun absorbent digawe dening katun murni 100% kanggo mbusak impurities lan banjur bleached ...
  • medical colorful sterile or non-sterile 0.5g 1g 2g 5g 100% pure cotton ball
  • cheap price Eco friendly biodegradable organic reusable 100% cotton pads

    rega murah Eco loropaken biodegradable organik bisa digunakake maneh 100% cotton pads

    Katrangan produk Digawe saka 100% katun murni, bantalan alus superabsorbent cocok kanggo jinis kulit moset kalebu kulit sensitif, kulit garing utawa lengo, bisa alon-alon, alami lan èfèktif mbusak kabeh dandanan anti banyu, supaya kulit alus, alus lan cetha. seneng kualitas uripDouble-sisi babak katun pad.Nyerep kuwat / Basah lan garing / alus. Ndhukung kustomisasi saka macem-macem ukuran lan gaya. Ana liyane desain: Ndhukung macem-macem gaya desain khusus, Bisa diproses dadi ot ...
  • eco friendly organic medical white black sterile or non-sterile 100% pure cotton swabs

    ramah lingkungan organik medis putih ireng steril utawa non-steril 100% swab katun murni

    Deskripsi Produk Cotton Swab/Bud Material: 100% cotton, bambu stick, single head;Aplikasi: Kanggo ngresiki kulit lan tatu, sterilisasi;Ukuran: 10cm * 2.5cm * 0.6cm Kemasan: 50 PCS / Bag, 480 Bags / Karton;Ukuran karton: 52 * 27 * 38cm Rincian katrangan produk 1) Tip digawe saka 100% katun murni, amba lan alus 2) Kelet digawe saka plastik utawa kertas tenan 3) Tunas katun kabeh diolah kanthi suhu dhuwur, sing bisa mesthekake properti higienis 4) Bobot tip lan tongkat diatur ...
  • medical absorbant zigzag cutting 100% pure cotton wool fabric

    Penyerap medis zigzag nglereni 100% kain katun murni

    Katrangan Produk Pandhuan Katun zigzag digawe saka 100% katun murni kanggo mbusak rereged lan banjur diputih.Teksture alus lan alus amarga prosedur carding, Cocog kanggo ngresiki lan ngusap tatu, kanggo nglamar kosmetik.Ekonomis lan trep kanggo Clinic, Dental, Nursing Homes lan Rumah Sakit.Iku banget absorbent lan ora nimbulaké iritasi.Fitur: 1.100% katun sing nyerep banget, putih murni.2. Fleksibilitas, gampang cocog, njaga wujude ...
  • Cotton roll

    Rol katun

    Katun katun wool bisa digunakake utawa diproses ing macem-macem ana, kanggo nggawe bal katun, bandage katun, pad katun medical lan ing, uga bisa digunakake kanggo Pack wounds lan ing tugas bedhah liyane sawise sterilization.Iku cocok kanggo reresik lan swabbing wounds, kanggo aplikasi kosmetik.Iku banget absorbent lan ora nyebabake iritasi. Ekonomis lan trep kanggo Clinic, Dental, Nursing Homes lan Rumah Sakit, digunakake digunakake ing bunder medical lan area liyane. layanan paling profesional.