Pitulungan cepet

  • high quality fast delivery first aid bandage

    kualitas dhuwur pangiriman cepet bandage sepindah

    Katrangan Produk 1. Perban pertolongan pertama Mobil / Kendaraan Kit pertolongan pertama mobil kita kabeh cerdas, kedap banyu lan kedap udara, sampeyan bisa kanthi gampang dilebokake ing tas tangan yen sampeyan ninggalake omah utawa kantor. Perlengkapan pertolongan pertama ing njero bisa nangani ciloko cilik lan nglarani.2.Workplace sepindah bandage Sembarang jenis papan perlu kit sepindah uga stocked kanggo karyawan.Yen sampeyan ora yakin babagan barang sing kudu dibungkus, mula sampeyan bisa tuku saka kene. Kita duwe pilihan akeh papan kerja ...
  • emergency survival first aid blanket

    kemul darurat kaslametané sepindah

    Katrangan Produk Selimut nylametake foil iki mbantu nahan panas awak ing kahanan darurat nyedhiyakake proteksi darurat sing kompak ing kabeh kahanan cuaca, Nahan / nggambarake bali 90% panas awak, Ukuran kompak, bobot entheng, gampang digawa, Disposable, anti banyu lan tahan angin.Bahan PET uga dijenengi kemul darurat Warna emas perak/perak sliver.Ukuran 160x210cm, 140x210cm utawa fitur ukuran khusus sing tahan angin, anti banyu & tahan adhem Ukuran lan paket I...
  • Hot Sale First Aid Kit for Home Travel Sport

    Hot Sale First Aid Kit kanggo Home Travel Olahraga

    Deskripsi Produk Katrangan 1.Mobil/Kendaraan Kit P3K Mobil kita kabeh pinter, kedap banyu lan kedap udara, sampeyan bisa kanthi gampang dilebokake ing tas tangan yen sampeyan ninggalake omah utawa kantor. Perlengkapan pertolongan pertama ing njerone bisa nangani ciloko cilik. lan lara.2.Workplace First Aid Kit Sembarang papan kerja mbutuhake kit pertolongan pertama kanggo karyawan.Yen sampeyan ora yakin babagan item sing kudu dikemas ing kono, sampeyan bisa tuku saka kene. Kita duwe pilihan akeh cemoro papan kerja ...