KAMI Nyedhiyakake PRODUK BERKUALITAS

PRODUK KAMI

Dipercaya kita, pilih kita

Babagan awake dhewe

Katrangan singkat:

Superunion Group(SUGAMA) iku sawijining perusahaan sing spesialisasine ing produksi lan dodolan medical consumables lan piranti medical, melu ing industri medical kanggo luwih saka 20 taun.Kita duwe pirang-pirang lini produk, kayata kasa medis, bandage, tape medis, katun, produk non-anyaman, jarum suntik, kateter lan produk liyane. Area pabrik luwih saka 8000 meter persegi.

Melu kegiatan pameran

WARTA TERBARU TENTANG SUGAMA

  • set infus sing bisa digunakake

    Iku consumables medical umum, Sawise perawatan aseptik, saluran antarane vena lan solusi tamba ditetepake kanggo infus intravena.Iku umume dumadi saka wolung bagean: jarum intravena utawa jarum injeksi, tutup protèktif jarum, selang infus, Filter medicine Cairan, aliran. aturan...

  • Vaseline gauze uga disebut paraffin gauze

    Cara Manufaktur Vaseline gauze kanggo rendhem Vaseline emulsion langsung lan roto-roto ing gauze, supaya saben medical gauze wis kebak direndhem ing Vaseline, supaya iku udan ing proses nggunakake, bakal ora ana adhesion secondary antarane gauze lan Cairan, apa maneh ngrusak sc ...

  • Pameran Piranti Medis Internasional China (CMEF) kaping 85

    Wektu pameran yaiku saka 13 Oktober nganti 16 Oktober.Ekspo kasebut kanthi lengkap nampilake papat aspek "diagnosa lan perawatan, keamanan sosial, manajemen penyakit kronis lan perawatan rehabilitasi" layanan kesehatan siklus urip kabeh.Super Union Group minangka perwakilan ...

  • Syringe

    Apa iku syringe?Syringe minangka pompa sing kasusun saka plunger geser sing pas karo tabung.Plunger bisa ditarik lan di-push ing tabung silinder sing tepat, utawa tong minyak, ngidini syringe narik utawa ngusir cairan utawa gas liwat orifice ing ujung tabung sing mbukak.Kepiye carane ...

  • Piranti latihan napas

    Piranti latihan napas minangka piranti rehabilitasi kanggo ningkatake kapasitas paru-paru lan ningkatake rehabilitasi pernapasan lan sirkulasi.Struktur kasebut gampang banget, lan cara panggunaan uga gampang banget.Ayo sinau carane nggunakake piranti latihan napas kanggo ...