Topeng rai

  • Cotton Disposable Non Woven Face Mask

    Masker Wajah Non Woven Pakai Kapas

    Fitur
    1.We minangka produsen profesional topeng rai non-dirajut sing bisa digunakake sajrone pirang-pirang taun.
    2.Produk kita duwe pangertèn sing apik lan tactility.
    3. Produk kita utamané digunakake ing rumah sakit lan laboratorium kanggo nglindhungi wong saka bakteri infèksius lan partikel bledug ing udhara lan supaya kita sehat.

  • N95 Face Mask Without Valve 100% Non-Woven

    N95 Topeng Rai Tanpa Katup 100% Non Woven

    Katrangan Produk Mikrofiber sing diisi statis mbantu nggawe ambegan luwih gampang lan nyedhot, saéngga nambah kenyamanan saben wong. Konstruksi sing entheng nambah kenyamanan nalika digunakake lan nambah wektu nyandhang.Ambegan kanthi yakin.Kain non-woven super alus ing jero, ramah kulit lan ora iritasi, diencerke lan garing.Teknologi welding titik ultrasonik ngilangi adesif kimia, lan link kasebut aman lan aman.Potongan telung dimensi, cukup nyedhiyakake ruang irung, luwih apik ...
  • Disposable Non Woven Face Mask with Design

    Masker Wajah Non Woven Sekali Pakai dengan Desain

    Product Description Yangzhou Super Union Medical Material Co., Ltd. dumunung ing sisih kulon Yangzhou, didegaké ing 2003.We iku salah siji saka erntership anjog ing Manufaktur ing klamben bedhah ing ukuran gedhe ing area.Our perusahaan wis cocog produksi lisensi lan sertifikat registrasi peralatan medis.Kita wis menangake reputasi sing apik kanggo kualitas,efisiensi lan rega murah.We banget welcome kanca lan pelanggan kanggo ngrembug bisnis karo kita!Bahan PP non woven...