Babagan awake dhewe

47496258e6c3bd37857ab5d9aa6f2d2

Klompok Superunion minangka perusahaan sing spesialisasine ing produksi lan adol barang-barang medis lan piranti medis, melu industri medis luwih saka 20 taun.Pabrik kita diadegake ing taun 1993, lan wiwit ngoptimalake peralatan produksi ing taun 2005 lan nambah katrampilan staf.Saiki, produksi otomatis wis digayuh.Area pabrik kita luwih saka 8000 meter persegi.

Kita duwe macem-macem lini produk, kayata kasa medis, bandage, tape medis, katun medis, produk non-anyaman medis, jarum suntik, kateter, Konsumsi Bedah lan barang-barang Medis liyane.

Kita wis ndhaptar telung merek: SUGAMA, ZHUOHE lan WLD. Ing taun 2012, kita ngadegake rong perusahaan impor lan ekspor, Yangzhou Super Union Import & Export Co., Ltd. lan Jiangsu WLD Medical Co., Ltd.

Kita wis ngekspor luwih saka 300 jinis produk medis. Tim layanan kita duwe luwih saka 50 wong lan wis nglayani institusi medis lan apotek ing luwih saka 100 negara.Kayata Chile, Venezuela, Peru lan Ekuador ing Amerika Kidul, UAE, Arab Saudi lan Libya ing Timur Tengah, Ghana, Kenya lan Nigeria ing Afrika, Malaysia, Thailand, Mongolia lan Filipina ing Asia etc. Ing tartamtu, kita duwe kita perusahaan logistik dhewe kanggo mesthekake yen kita nyedhiyani pelanggan karo layanan logistics cepet lan preferensial.

https://www.yzsumed.com/about-us/

Ing wektu sing padha, kita duwe tim R&D dhewe kanggo terus-terusan ngembangake produk anyar, nyukupi kabutuhan pasar lan pelanggan sing beda-beda, lan terus nambah supaya bisa nyuda nyeri pasien.Kanggo nyedhiyakake layanan sing berkualitas kanggo luwih akeh pelanggan ing saindenging jagad, kita ngrekrut wong sing duwe bakat saben taun.

Kualitas produk mesthi dadi kauntungan utama.Kita wis entuk lisensi produksi lan sertifikat registrasi produk medis ing China, uga ISO13485, CE, FDA lan sertifikasi liyane.

Kabeh staf klompok superunion ngarep-arep bisa gabung karo perusahaan medis global liwat upaya sing ora ana gandhengane.

Informasi kontak kami:sales@ysumed.com info@ysumed.com+86 13601443135

Kita nyedhiyakake layanan 7 * 24 jam.

Tim layanan kita

team+2
team1
team3

Toko kerja

QQ图片20210713093830
exhibition
SUGAMA factory1