Produk

  • Customized Sterile Medical Alcohol Prep Pad Swab with 70% isopropyl alcohol

    Swab Swab Persiapan Alkohol Medis Steril kanthi 70% isopropil alkohol

    Spesifikasi
    1. One Piece swab alkohol non-woven jenuh karo 70% isopropil alkohol
    2. Ukuran sing beda kanggo pilihan sampeyan
    3. Reresik area sing dibutuhake lan dibuwang sawise nggunakake siji
    4. Applied kanggo disinfeksi lumahing lan kanggo nggunakake external mung
    5. Detail kemasan: 1 PC/kantong, 100 PCS/kotak, 100 kotak/CTN
    6. Delivery rinci: Ing 35 dina sawise nampa 30% pembayaran mudhun
    Fitur
    Kita minangka produsen profesional swab alkohol sajrone pirang-pirang taun.
    Produk dikempalken ing selaras karo panyimpenan lan transportasi, panyimpenan lan nggunakake ing kahanan saka aturan, wiwit tanggal sterilization jaminan kualitas limang taun.
    Produk kita utamane digunakake ing rumah sakit lan laboratorium kanggo disinfeksi permukaan kulit utawa obyek.

  • Disposable Non-Woven Round Cap Bouffant Cap

    Disposable Non-Woven Round Cap Bouffant Cap

    Iki materi saka tutup bunder bouffant non-dirajut nduweni tingkat dhuwur saka kekuatan lan elongation, property apik saka online sanadyan, repellant banyu, aman lan antibakteri.Tanpa logam, ramah lingkungan, breathable utamané cocok kanggo pabrik elektronik, urip saben dina, sekolah, reresik lingkungan, tetanèn, rumah sakit lan urip saben dina lan ing.

  • Disposable Surgical Medical Nurse/Doctor Cap

    Perawat Medis Bedah/Dokter Cap

    Topi dokter, uga disebut tutup perawat nonwoven, elastis sing apik nyedhiyakake tutup kanggo sirah, bisa nyegah rambut rontog, cocog kanggo gaya rambut apa wae, lan utamane digunakake kanggo baris layanan medis lan panganan.

  • Cotton Disposable Non Woven Face Mask

    Masker Wajah Non Woven Pakai Kapas

    Fitur
    1.We minangka produsen profesional topeng rai non-dirajut sing bisa digunakake sajrone pirang-pirang taun.
    2.Produk kita duwe pangertèn sing apik lan tactility.
    3. Produk kita utamané digunakake ing rumah sakit lan laboratorium kanggo nglindhungi wong saka bakteri infèksius lan partikel bledug ing udhara lan supaya kita sehat.

  • White transparent waterproof IV wound dressing

    Klamben tatu IV anti banyu transparan putih

    Klamben tatu IV digawe dening mesin profesional lan team.waterproof PU Film & Medical acrylate materi adhesive bisa njamin lightness lan softness produk.Kelembutan sing unggul ndadekake klamben tatu IV sampurna kanggo nutupi tatu.Sesuai karo requirements customer, kita bisa gawé macem-macem jinis IV tatu klamben.

  • non woven surgical elastic round 22 mm wound plaster band aid

    non woven bedhah elastis babak 22 mm tatu plester band aid

    Plester tatu (band aid) digawe dening mesin profesional lan tim.PE, PVC, materi kain bisa njamin lightness lan softness produk.Kelembutan sing unggul ndadekake plester tatu (pita bantu) sampurna kanggo nutupi tatu.Sesuai karo requirements customer, kita bisa gawé macem-macem jinis tatu plester (band aid).

  • hot sale medical povidone-iodine prep pads

    Hot sale medis povidone-iodine prep pads

    Siji Pad Prep 3 * 6cm ing kantong 5 * 5cm jenuh karo Solusi Providone lodine 10% sing padha karo 1% lodine sing kasedhiya.

    Bahan Kantong: Kertas aluminium foil, 90g/m2

    Non-woven ukuran: 60*30± 2mm

    Solusi: kanthi 10% Povidone-lodine, solusi sing padha karo 1% Povidone-lodine

    Bobot solusi: 0.4g - 0.5g

    Bahan saka kothak: karton kanthi pasuryan putih lan mburi mottled;300g/m2

  • medical sterile with spunlace non woven adhesive eye pad

    steril medis dengan spunlace non woven eye pad

    1.High absorbency lan softness

    2. CE, ISO, disetujui

    3. Pabrik langsung rega

  • Wound dressing roll skin color hole non-woven wound dressing roll

    Wound dressing roll kulit werna bolongan non-woven wound dressing roll

    Gulungan klamben tatu digawe dening mesin profesional lan materi tenunan tim.non bisa njamin produk entheng lan alus.Kelembutan sing unggul ndadekake balutan tatu sing ora ditenun sampurna kanggo nutupi tatu.Sesuai karo requirements customer, kita bisa gawé macem-macem jinis non woven tatu klamben.

  • OEM Custom Design Good Care forehead thermometer strip for baby

    OEM Custom Design Good Care bathuk thermometer Strip kanggo bayi

    Deskripsi Produk Deskripsi Produk: 1.Bahan: lembaran PET + kristal cair 2. Ukuran: 16*90mm utawa die cut 3. Tipe: strip termometer bathuk 4. Rentang suhu: 35,36,37,38,39,40 ℃ 5. Resolusi tampilan: 1 ℃ 6. Packing: 1 pc/oppbag, 1 pc/kertas tas, utawa 1 pc/box.7.Features: adaptasi kanggo sawetara saka sudhut gampang kanggo nggunakake.Kabar: 1.Produk iki diwatesi kanggo nggunakake siji-wektu.2.Pack rusak wis strictly dilarang kanggo nggunakake.3. Aja nggunakake kadaluwarsa.4. Iku kudu diganti ing wektu sawise nresep.Ukuran & Paket Ma...
  • manufacturer burn dressing pad facial burn dressing hydrogel burn dressing

    Produsen burning pad facial burn dressing hydrogel burn dressing

    Katrangan Produk Sandhangan bakar hidrogel trauma Steril, sing nyenengake, Gel pendingin kanggo roti, aman kanggo bocah-bocah sing diobong rai, nglindhungi saka suhu sing ekstrem.Kabar: 1.Produk iki diwatesi kanggo nggunakake siji-wektu.2.Pack rusak wis strictly dilarang kanggo nggunakake.3. Aja nggunakake kadaluwarsa.4. Iku kudu diganti ing wektu sawise nresep.Ukuran lan paket Burncare Spesifikasi Potongan/Kotak Kotak/Karto 5.030101 3.5g 6 120 5.030102 5×5 20 16 5.030104 5&#...
  • removal hydrocolloid pimple master patch for small wounds acne plaster

    mbusak hydrocolloid pimple master patch kanggo tatu cilik kukul plester

    Deskripsi Produk Plester kukul digawe dening mesin profesional lan tim. Iku cocok kanggo kabeh jinis wounds cilik. Uga bisa ngresiki metune saka foliicle amarga absorbency banget, iku uga nyuda inflammation tatu kang nggawe kulit warata lan nambani mboko sithik. Nawakake lingkungan sing lembab, nyepetake penyembuhan tatu lan nyegah parut.Deskripsi Produk: Bahan: film PE transparan + lem Ukuran: Diameter 12mm/8mm Ketebalan: 0.4mm Paket: 1pc, 8pcs, 12pcs/lembar, 36pcs,50pcs/box,...