Produk Syringe

  • medical 5ml disposable sterile syringe

    jarum suntik steril sekali pakai 5ml medis

    Syringes Medical Disposable duwe sifat lan struktur: Produk iki digawe saka laras, plunger, piston lan jarum.

    Laras iki kudu resik lan transparan supaya gampang diamati.

    Barel lan piston cocog banget lan nduweni sifat geser sing apik, lan gampang digunakake.

  • Disposable syringe

    Syringe sekali pakai

    Jarum Suntik Medis Disposable duwe sifat lan struktur: Produk iki digawe saka laras, plunger, piston lan jarum.Laras iki kudu resik lan transparan supaya gampang diamati.Barrel lan piston cocog uga lan nduweni sifat apik ngusapake, lan gampang kanggo nggunakake.Transparan tong minyak gampang kanggo master volume lan transparent tong minyak uga gampang kanggo ngilangke gelembung metu.Plunger dipindhah lancar ing laras.

    Prodhuk iki ditrapake kanggo push solusi kanggo vena getih utawa subcutaneous, uga bisa extraction getih saka awak manungsa ing vena.Cocog karo pangguna umur sing beda-beda lan minangka cara dhasar infus.