Produk Kateter

  • high quality soft disposable medical latex foley catheter

    kateter foley medis nganggo lateks alus sing berkualitas tinggi

    Deskripsi Produk Digawe saka lateks alam Ukuran: 1 arah,6Fr-24Fr 2 arah,pediatrik,6Fr-10Fr,3-5ml 2 arah,standrad,12Fr-20Fr,5ml-15ml/30ml/cc 2 arah,standrad, 22Fr-24Fr,5ml-15ml/30ml/cc 3 arah,standrad,16Fr-24Fr,5ml-15ml/cc 30ml-50ml/cc Spesifikasi 1, Digawe saka lateks alam.Dilapisi silikon.2, 2-cara lan 3-cara kasedhiya 3, Konektor kode werna 4, Fr6-Fr26 5, Balon Kapasitas: 5ml,10ml,30ml 6, Balon alus lan seragam inflated ndadekake tabung njagong uga marang bladdet.7, Kanthi karet (lembut) ...
  • all disposable medical silicone foley catheter

    kabeh kateter foley silikon medis sing bisa digunakake

    Deskripsi Produk Digawe saka 100% silikon kelas medis.Apik kanggo penempatan jangka panjang.Ukuran: pediatrik 2 arah; dawane: 270mm, 8Fr-10Fr, 3/5cc (balon) pediatrik 2 arah; dawane: 400mm, 12Fr-14Fr, 5/10cc (balon) pediatrik 2 arah; dawane: 400mm,16Fr -24Fr,5/10/30cc(balon) pediatrik 3 arah;dawa:400mm,16Fr-26Fr,30cc(balon) Kode warna kanggo visualisasi ukuran.Dawane: 310mm (pediatrik); 400mm (standar) Mung nggunakake tunggal.Fitur 1. produk kita digawe saka high quality bahan lateks medical rubbe ...