Vaseline gauze uga disebut paraffin gauze

Cara Manufaktur Vaseline gauze kanggo rendhem Vaseline emulsion langsung lan roto-roto ing gauze, supaya saben medical gauze wis kebak direndhem ing Vaseline, supaya iku udan ing proses nggunakake, bakal ora ana adhesion secondary antarane gauze lan Cairan, apamaneh numpes tatu scabbed, ningkataké wutah saka granulation lan ningkataké marasake awakmu, tatu.

Vaseline sterilisasi medis digunakake kanggo nyegah adhesi antarane gauze lan tatu.Bisa lubricate lan nonstick tatu, ningkataké wutah granulasi lan ningkataké marasake awakmu tatu.Iku utamané cocok kanggo ngobong klamben lan non infèksius tatu klamben.

Sadurunge digunakake, ngresiki lan garing tatu lan kulit lokal, lan aplikasi sawetara obat kanggo nambani tatu lan wilayah sing kena pengaruh;Sajrone nggunakake, gauze vaseline bisa ditempelake ing tatu utawa bagean sing kena pengaruh, nanging gauze Vaseline kalebu bahan sing bisa digunakake lan ora bisa digunakake maneh;Kasa Vaseline sing digunakake kudu disimpen ing lingkungan sing garing lan berventilasi tanpa gas korosif lan adoh saka sumber geni.
news 1 news 2


Wektu kirim: Nov-01-2021