Syringe

Apa iku syringe?
Syringe minangka pompa sing kasusun saka plunger geser sing pas karo tabung.Plunger bisa ditarik lan di-push ing tabung silinder sing tepat, utawa tong minyak, ngidini syringe narik utawa ngusir cairan utawa gas liwat orifice ing ujung tabung sing mbukak.

Piye cara kerjane?
Tekanan digunakake kanggo operate syringe.Biasane dipasang jarum hipodermik, muncung, utawa pipa kanggo mbantu ngarahake aliran menyang lan metu saka tong minyak.Jarum suntik plastik lan sing bisa digunakake asring digunakake kanggo ngatur obat.

Suwene syringe?
Jarum standar beda-beda saka 3/8 inci nganti 3-1/2 inci.Lokasi administrasi nemtokake dawa jarum sing dibutuhake.Umumé, luwih ambane injeksi, luwih dawa jarum.

Pira ml jarum suntik standar?
Umume jarum suntik sing digunakake kanggo injeksi utawa kanggo ngukur obat oral kanthi tepat dikalibrasi ing mililiter (mL), uga dikenal minangka cc (sentimeter kubik) amarga iki minangka unit standar kanggo obat.Jarum suntik sing paling kerep digunakake yaiku jarum suntik 3 ml, nanging jarum suntik sing ukurane cilik 0,5 ml lan nganti 50 ml uga digunakake.

Apa aku bisa nggunakake jarum suntik sing padha nanging beda jarum?
Apa bisa nggunakake jarum suntik sing padha kanggo injeksi luwih saka siji pasien yen ngganti jarum antarane pasien?Ora. Sawise digunakake, jarum suntik lan jarum kasebut kena kontaminasi lan kudu dibuwang.Gunakake jarum suntik lan jarum steril anyar kanggo saben pasien.

Kepiye cara disinfect syringe?
Tuangake pemutih sing ora diencerake (kekuwatan lengkap, ora ditambahake banyu) menyang cangkir, tutup utawa apa wae sing mung sampeyan gunakake.Isi syringe kanthi narik bleach munggah liwat jarum menyang ndhuwur syringe.Goyangake lan tutul.Ninggalake pamutih ing syringe paling sethithik 30 detik.


Wektu kirim: Jul-01-2021