set infus sing bisa digunakake

Iku consumables medical umum, Sawise perawatan aseptik, saluran antarane vena lan solusi tamba ditetepake kanggo infus intravena.Iku umume dumadi saka wolung bagean: jarum intravena utawa jarum injeksi, tutup protèktif jarum, selang infus, Filter medicine Cairan, aliran. regulator, pot netes, piranti sundhukan botol stopper, Filter online, etc.Some set infus uga duwe bagean injeksi, dosing bandar, etc.
Set infus tradisional digawe saka PVC.Elastomer termoplastik poliolefin (TPE) kinerja dhuwur dianggep minangka bahan sing luwih aman lan kinerja sing luwih dhuwur kanggo nggawe set infus sing bisa digunakake.Siji materi ora ngemot DEHP lan dipromosikan ing saindenging jagad.
Produk kasebut cocog karo jarum infus intravena sing bisa digunakake lan utamane digunakake kanggo infus gravitasi klinis.
1. Bisa digunakake lan kudu memenuhi standar kebersihan lan kualitas.
2. Cross nggunakake dilarang.
3. Set infus sing bisa dibuang kudu dianggep minangka sampah medis sawise digunakake.

8ef66015 fbc5a9b7


Wektu kirim: Nov-18-2021