Piranti latihan napas

Piranti latihan napas minangka piranti rehabilitasi kanggo ningkatake kapasitas paru-paru lan ningkatake rehabilitasi pernapasan lan sirkulasi.

Struktur kasebut gampang banget, lan cara panggunaan uga gampang banget.Ayo sinau carane nggunakake piranti latihan napas bebarengan.

Piranti latihan napas umume kasusun saka selang lan cangkang instrumen.Selang bisa dipasang kapan wae nalika digunakake.Kanggo nyiapake latihan, njupuk selang lan sambungake menyang konektor ing njaba instrumen, banjur sambungake ujung selang liyane menyang corong.

Sawise sambungan, kita bakal weruh sing ana pratondo panah ing Nihan piranti, lan piranti bisa diselehake vertikal lan stably, kang bisa diselehake ing meja utawa dicekel tangan, lan cokotan ing mburi liyane saka pipe bisa dicekel nganggo cangkeme.

Nalika ambegan biasane, liwat kadaluwarsa jero saka cokotan, kita bakal weruh sing ngambang ing instrument alon munggah, lan gumantung ing gas exhaled sabisa kanggo njaga float munggah.

breathing exerciser device1

Sawise exhaling, copot tutuk biting, lan banjur miwiti ambegan.Sawise njaga keseimbangan ambegan, miwiti maneh miturut langkah-langkah ing bagean katelu, lan baleni latihan terus-terusan.Wektu latihan bisa ditambah kanthi bertahap saka cendhak nganti dawa.

Ing laku, kita kudu nggatekake langkah demi langkah lan nindakake kanthi bertahap miturut kemampuan kita dhewe.Sadurunge nggunakake, kita kudu ngetutake pandhuane para ahli.

Mung latihan dawa bisa ndeleng efek.Kanthi latihan kanthi rutin, kita bisa ningkatake fungsi paru-paru lan nguatake fungsi otot pernapasan.


Wektu kirim: Jun-22-2021