Pameran Piranti Medis Internasional China (CMEF) kaping 85

 

Wektu pameran yaiku saka 13 Oktober nganti 16 Oktober.

Ekspo kasebut kanthi lengkap nampilake papat aspek "diagnosis lan perawatan, keamanan sosial, manajemen penyakit kronis lan keperawatan rehabilitasi"

layanan kesehatan siklus urip kabeh.

Super Union Group minangka perusahaan perwakilan ing Provinsi Jiangsu kanggo melu pameran iki.

Produk perusahaan kita sing ditampilake ing wektu iki kalebu kasa medis, swab sing disterilisasi, gulungan kain kasa, bandage, topeng rai lan barang-barang medis sing bisa digunakake liyane.

Kita terus-terusan ningkatake kualitas produk, ngoptimalake desain produk, nyukupi kabutuhan rumah sakit lan toko obat sing beda-beda, lan entuk pangenalan sing dhuwur saka para pelanggan.

QQ截图20211025175841

The 85th China International Medical Device Expo (CMEF)

 

 

 


Wektu kirim: Oct-18-2021